Tanja - Já vím (CZ 2009) - Pop / Rock - nový upload, pretože pôvodná verzia bola špatne nagrabovaná.
- zvuk v tejto verzii je už v naprostom poriadku.Jedna z nejlepších českých rockových zpěvaček vydala album po neuvěřitelné pauze patnácti let. Její zpěv ale za tu dobu neztratil ničeho - ba naopak.Síla a krása hlasu ji řadí do absolutní smetánky nejlepších českých zpěvaček, jež si kdy tykaly s rockem, ať už mám jmenovat Lucii Bílou nebo Věru Špinarovou. Toto je prostě hlas od Boha. Samotný repertoár je docela pestrý, od tvrdého rocku přes klavírní balady, funky nebo bluesrockové zpestření až po "argemovsky" laděný poprock. V každém případě však i přes svoji naznačenou pestrost působí velmi kompaktně, je neuvěřitelně svěží a Vaši pozornost, zvědavost a napětí udržuje spolehlivě po celých cca 42 minut běhu desky, a to i při mnoha opakovaných posleších, kterých se zkrátka nelze nasytit, a to i díky velmi dobrému zvuku celé desky.01 Já vím
02 Koně mý,koně tvý
03 Vnímavá
04 Tvý boty
05 Děj se co děj
06 Medovej
07 Čas nevrátíš
08 Náruč růží
09 Toužím
10 Šangarila
11 ŘekaMP3, CBR 320kbps, covers included rar, 97MB, bez hesladownload z Rapidshare.com:
download zo Storage.to:
download z Hotfile.com:
download z Multiload.cz z Rapidshare.com; Czshare.com; Hellshare.com; Share-rapid.com; Quickshare.cz a Uloz.to: