Index  •  FAQ  •  Hľadať  •   Points •  Chat •   

Vytvorenie nového konta nie je momentálne možné (cookie/session problem). Zkuste: forumwarez.czautohits.com
Aktuálny čas je Pia 24. Apr 2026 15:25:28

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 

FAR CRY 2 
Autor Správa
 Predmet príspevku: FAR CRY 2
PoslaťNapísal: Str 25. Feb 2009 22:48:39 
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Hotovosť: 0.00
Banka: 11,523.60
Obrázok

Žáner: Akčná
Dátum vydania: 21. Október 2008
Stránky hry: farcry.uk.ubi.com
Výrobca: Ubisoft

Popis :
Pokračovanie Jackovej strastiplnej cesty tentoraz presunutej do Afriky, kde si užijete vyprahnutú savanu s kaňonmi alebo rozpadajúci sa dom v útrobách neprístupnej džungle. Svoju postavu si budete môcť špecializovať v jednej zo štyroch tried: Grunt, Engineer, Medic a Sniper.
Okrem kompasu sa vo vašom vybavení objaví plameňomet, molotovov kokteil, mačeta, či AK47. Rovnako budete lietať s vetroňom a to čo vás i tentoraz nechá v úžase, je samozrejme grafické spracovanie.

Hlavné rysy :
-Využívanie dopravných prostriedkov a široká škála zbraní.
-Dva rôzne otvorené svety o 25 kilometroch štvorcových.
-Výber frakcie ovplyvňujúci priebeh celého konfliktu z rôznych strán.
-Umelá inteligencia odvíjajúca sa od základných potrieb: odpočinku, povinnosti a družnosti.
-Neuveriteľne detailné africké prostredie vrátane zvierat v ňom.
-Revolučné spracovanie ohňa šíriaceho sa nielen podľa smeru a rýchlosti fúkania vetra ale taktiež materiálu.

Minimálna konfigurácia :
Windows XP, Vista[32bit],
procesor 3200MHz,
pamäť 1024MB RAM,
grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6800 / Radeon X1650),
12.00GB voľno na disku,
DVDROM,

Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.

Predmet príspevku: Re: FAR CRY 2
PoslaťNapísal: Štv 26. Feb 2009 10:43:44 
CounterStrike Player
CounterStrike Player
Obrázok užívateľa

Hotovosť: 5.00
Banka: 0.00
Obrázok
Obrázok

Pokračování velmi úspěšné střílečky z roku 2004. Ve hře narazíte na nové postavy, těch bude dohromady jedenáct a v některých částech hry budou bojovat po Jackově boku. Do této partičky, nazvané jednoduše Buddies, bude patřit blonďák Frank, statný Hakim, Marty i se svojí dvouhlav�?ovou brokovnicí nebo vojanda Nasreen s UZI. Tentokrát se podíváte do Afriky, kde zápasí APR (Alliance for Popular Resistance) s UFLL (United Front for Liberation and Labor). Mezi herními lokacemi nebude chybět vyprahlá savana s ka�?ony nebo rozpadající se dům v útrobách neprostupné džungle. V poušti naleznete vrak vrtulníku s ocasem zapíchnutým v zemi, podíváte se ale i do zaprášené kantiny v dřevěné vesnici Dogonů u vody v Mali nebo na převozní loď na řece pod ocelovým mostem. Vaši postavu budete moci specializovat v jedné ze čtyř tříd: Grunt, Engineer, Medic a Sniper. Kromě kompasu se ve vašem vybavení objeví plamenomet, molotovovy koktejly, mačeta a AK47. Rovněž budete létat s větroněm.

Datum vydání: 24.�?íjen (Október) 2008
Platformy: PC, Xbox 360, PlayStation 3
Výbojáři: Ubisoft Montreal
Výrobce: Ubisoft
Designer: Clint Hocking
Engine: Dunia
Série: Far Cry
Žánr: Akční
Módy: Singleplayer, Multiplayer

Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.

PoslaťNapísal: Pia 13. Mar 2009 14:25:24 
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Dr.Thrax píše:
Toto je česky preklad do hry Far Cry II pre hapyho

Kód:

Kód:

PoslaťNapísal: Štv 23. Apr 2009 17:00:58 
Amatér
Amatér

Hotovosť: 50.00
No ja som pocul ze ta cestina nieje moc dobra neviem ci prave tato ale ze sa neda osetrit a brat ulohy tak neviem ide vam v pohode ??

PoslaťNapísal: Pia 01. Máj 2009 22:05:55 
V.I.P
V.I.P
Obrázok užívateľa

Hotovosť: 50.00
ahoj jasne tato je dobra ja som ju mal nainstalovanu a je dobra

PoslaťNapísal: Pia 01. Máj 2009 22:50:09 
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

ahojte ja som to skusal hrat ak tam nainstajujete CZ jazyk tak vam hra pojde ale nebude pokracovat len do 2 levelu nebudete dostavat info a sekne sa to v tom dome ten typek vam bude chcet dat neaku informaciju ale neda vam ju a moze zato vraj tato cestina ja som tu hru neskusal hrat len to viem od jedneho znameho hral som to len do druheho levelu sry ospravedlnujem sa

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ]