Registrovaný: Pia 02. Okt 2009 20:36:00 Príspevky: 72 Bydlisko: Bratislava
Hotovosť: 506,711.00
Banka: 0.00
Názov:Bruno / Bruno [2009]
Release:Bruno.2oo9.AC3.BRRip.XviD.CZ-Kurty
Screen:
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.
iNFO:
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.
ČSFD:
Kód:
Downloads links: Download z Netload.in:
Kód:
Download z HotFile.com
Kód:
Download zo Storage.to
Kód:
Všetky linky sú na rôznych serveroch. Lix.in je len na zakrytie linkov voči bonzákom.
NO PASS, UPLOADED BY .:Rytmus:.
Uploaded by .:Rytmus:. of Slovak Uploaders !!
Personal notes:
Citácia:
Moje linky sú vždy kombinovateľné, ak ich je rovnaký počet !! Nemám učený server kam uploadujem !! Všetky uploady sú bez hesla !! V prípade problému ma vždy kontaktujte cez SS !! Linky sú voľne šíriteľné !!
Napísal: Sob 12. Dec 2009 20:37:46
Profík
Hotovosť: 132.00
ČAUVES, ICH BIN BRUNO, HOLUB MÍRU! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov: Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Bruno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu. Bruno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií - v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu "Rhythm is a Dancer" von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků - nepříjemná historie. Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni - "Klub Apartheid". Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela - jenom 0,2% lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován - na sedm minut do Milli z "Milli und Vanilli" (na záchodcích). Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show "FunkyZeit" a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7% gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na http://www.GayMehoSrdce.cz. No co, normálka.
Kód:
Kód:
Brüno Brüno Brüno
Komedie USA, 2009, 81 min
Režie: Larry Charles Hrají: Sacha Baron Cohen, Alice Evans, Bono, Snoop Dogg, Elton John, Sting, Slash, Paula Abdul, Chris Martin, Harrison Ford, Miguel Sandoval
Citácia:
Jméno Souboru : D:\Brüno (2009).avi Velikost souboru : 722 Mb.
Platnost : Ano [AVI] Délka : 01:21:26 Kompletní film : Ano
Kód:
_________________ nedělám reuploady svých uploadů
alficek76
Predmet príspevku: Re: Bruno / Bruno [2009]
Napísal: Ned 14. Feb 2010 12:50:29
Expert
Hotovosť: 223.00
Brüno / Brüno (2009) Komedie USA, 2009, 81 min
Citácia:
Režie: Larry Charles Hrají: Sacha Baron Cohen, Alice Evans, Bono, Snoop Dogg, Elton John, Sting, Slash, Paula Abdul, Chris Martin, Harrison Ford, Miguel Sandoval
Po exotech jako Ali G a Borat přichází další z mnoha tváří Sachy Barona Cohena - tím je Brüno, rakouský homosexuál se zálibou ve velice výstředních oblecích. V začátcích, především pro vlastní pobavení, zastavoval lidi po ulicích a vydával se za reportéra fiktivního rakouského prestižního časopisu. A snad by to ani nebyla Cohenova transformace, kdyby to nakonec nedotáhla až na zfilmování.
.::iNFO::.
Citácia:
Format : AVI at 1 248 Kbps Length : 697 MiB for 1h 18mn 4s 920ms
Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 124 Kbps Aspect : 640 x 352 (1.818) at 25.000 fps
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
UPOZORNENIE: Žiadny zo zobrazených súborov, ktoré môžete vidieť na tejto stránke, nie sú umiestnené na tomto serveri. Všetky odkazy sú poskytované užívateľmi. Majiteľ tohto servera (kukni.czautohits.com) nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov odoslaných užívateľovi. Nepoužívajte tento server pre distribúciu akéhokoľvek materiálu, ktorý je v rozpore s autorským zákonom. Všetko konáte na vlastnú zodpovednosť. Sťahujte len súbory, na ktoré vlastníte legálne oprávnenie.