Album "Mostár hrá a spieva" (k 50. výročiu súboru) Rok vydania: 2005 Kvalita: MP3 max. kvalita bez orezania frekvencií, VBR max. kvalita 32-320 kbps Veľkosť: 67 MB Bez hesla (môžete ten odkaz rozširovať, ako sa vám zapáči, najlepšie na všetky ostatné warez fóra, nech nezakape na nedostatok downloadov).
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.
Track list:
1. Mostaar - Eszte ja raz do vaas puojdem - Hore Chamarovou - U Komov - Kedj ja puojdem (3:29) 2. Mostaar - Moczila som konope - Komu zse je lepszie (2:28) 3. Mostaar - Ovczarova pycha (1:10) 4. Mostaar - Szuhajko, biela hus - Hora, hora - Pod obloczkom sosna - Dobre mi je, dobre (4:35) 5. Mostaar - Paaczi sa mi, paaczi - Nebudem, nebudem - Chcela staraa mladou bytj - Ej, hop, hop, hop (2:31) 6. Mostaar - Kolo nas - Frajere, frajere (3:06) 7. Mostaar - Tii pouhorskii mlaadenci - Zasiala som pasztrnaaczik (2:01) 8. Mostaar - Eszte raz sa pozrem (2:26) 9. Mostaar - Milii muoj - Svietil mi mesiaczik - Tie balockie sztiri zvony (4:36) 10. Mostaar - Kolibuoczka pustaa (4:16) 11. Mostaar - Rosiczka studenaa - Ej, na most dievky (2:24) 12. Mostaar - Keby som ja vedela - Paaslo dievcza paavy - Jaj, Bozse moj (2:52) 13. Mostaar - Dolina, dolina - Zsaliczek, zsaliczek (3:02) 14. Mostaar - Ponad kraj (2:55) 15. Mostaar - Hojzse, dievcza - Kedj si vojak - Ach, Bozse moj (5:03)
Je tam transkripcia diakritiky do zakladnej latinky, aby mi to dobre zobrazil aj prehravac v aute a radio-CD-magnetofon, ktore nepoznaju nasu diakritiku:
aa = á ae = ä cz = č dj = ď ee = é je = ě ii = í ll = ĺ lj = ľ nj = ň oo = ó uo = ô oe = ö rr = ŕ rz = ř sz = š tj = ť uu = ú ue = ü yy = ý zs = ž
manof
Predmet príspevku: Re: Folklór slovenský (žiadne dychovky ani elektronika)
1. Jedljovina - Pod horou je zelineczka (1:02) 2. Jedljovina - Starela sa moja matj (1:43) 3. Jedljovina - Hej, kamaraati moji (2:56) 4. Jedljovina - Kedj sa ten Janiiczek na vojnu bral (1:54) 5. Jedljovina - Povedz mi, maa milaa, povedz mi (2:25) 6. Jedljovina - Kedj som iszol poza vrrszky - Czervenyy kantaar, bioly konj (1:59) 7. Jedljovina - Kedj som bol maljuczkyy (2:56) 8. Jedljovina - Hej, ovce moje, ovce (1:50) 9. Jedljovina - Ej, hora, hora (2:03) 10. Jedljovina - Zelenaa zaahradka (2:43) 11. Jedljovina - Do horiczky nepudzsem - A vychodzi sluneczko (3:28) 12. Jedljovina - Keby ma mamka (2:26) 13. Jedljovina - V sziirom poli rakyta (1:22) 14. Jedljovina - Czo sme sa nazsali (0:45) 15. Jedljovina - Trhala konope, trhala zelenee - Sluuzsela som u tkaacza (3:10) 16. Jedljovina - Sedela Haniczka v zeleneem haaji (2:49) 17. Jedljovina - Kde si bolo, dievcza (1:21) 18. Jedljovina - Nebudem sa vydaavati (2:09) 19. Jedljovina - Bol som v meste Zsiline (2:00) 20. Jedljovina - Veczeriiczek, veczer (1:16) 21. Jedljovina - Kedj ty chcesz, Janko (2:07) 22. Jedljovina - Stala sa mi nehoda (1:26) 23. Jedljovina - Dolina, dolina - Pod medzu je czereszniczka - Staryy kostel, staraa fara (2:29)
RapidShare link (71 MB, MP3 max.kvalita VBR max.kvalita 32-320 kbps):
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.
Odkaz veselo kopírujte kamkoľvek. Diakritika v názvoch - viď vyššie.
manof
Ľudovky z Východu. Bratia Jendrichovskí tentokrát naspievali CD nielen goralsky, rusínsky, šarišsky, ale aj slovensky. Tieto ludovky sa dobre počúvajú. Nahraté sú pri akustických nástrojoch: Ludovit Jendrichovský: 1.husle, Stanislav Jendrichovský: 2. husle, Peter Jendrichovský: viola, Daniel Jendrichovský: kontrabas, Ján Andrejka: akordeón
1. Bratia Jendrichovskii - A pod nasym okeneckem (2:50) 2. Bratia Jendrichovskii - Cija to dzsefcina (4:07) 3. Bratia Jendrichovskii - A u mojej milej (2:30) 4. Bratia Jendrichovskii - Jestem sobie - Ej, kukucka kukala (4:11) 5. Bratia Jendrichovskii - Do dnja hlopci, do dnja (2:06) 6. Bratia Jendrichovskii - Pret farara mostek (4:02) 7. Bratia Jendrichovskii - Szvic meszaczku vo dne (1:51) 8. Bratia Jendrichovskii - Paczi sze mi, paczi (3:52) 9. Bratia Jendrichovskii - A bolit nja, bolit (3:11) 10. Bratia Jendrichovskii - Mala baba kurku (2:45) 11. Bratia Jendrichovskii - Nebudem sa zsenitj eszte - Chcem sa zsenitj (3:46) 12. Bratia Jendrichovskii - Braca mojo, braca (2:20) 13. Bratia Jendrichovskii - Mila moja, boj sze - Mila moja, jaka szi (3:48) 14. Bratia Jendrichovskii - Kedj sa ti do oczuu diivam (3:58) 15. Bratia Jendrichovskii - Nebudu tu (3:06) 16. Bratia Jendrichovskii - Kebys nebyl nevymyszljol - Jo by orol (4:29)
RapidShare link (76 MB, MP3 max.kvalita VBR max.kvalita 32-320 kbps):
Kód:
Odkaz veselo kopírujte kamkoľvek. Diakritika v názvoch - viď vyššie.
manof
Žiarislav, hudobník multiinštrumentalista a pesničkár, výrobca hudobných nástrojov, publicista a spisovateľ, bývalý novinár, pôvodným povolaním geológ, žije, pracuje a rozjíma na samote v Stoličných Vrchoch, Na Medzi, medzi svetmi prírody a civilizácie, ducha a tela. Na samotu odišiel po rokoch pôsobenia v mestách, po tom, ako založil spoločosť pre obrodu pôvodného -prírodného duchovna - Rodný Kruh. V horách vytvoril zvláštny salaš, kde žije v spoločnosti koní, kôz, oviec, psov a mačiek, ktoré sú vo voľnom chove. Tu za ním prichádzajú ľudia so záujmom o rodné duchovno a prírodný život a niektorí z nich sa chystajú usadiť sa v neďalekých priestoroch. Každý rok usporadúva Dvory prírodných remesiel a zostavil námet Gazdovskej obrody.
Viac na
Kód:
Inštrumentálny album "Znovuzrodenie" (1998):
1. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Ochranjuj ma, Zsiva (5:06) 2. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Terchovaa, jak tja hory kryjuu (6:50) 3. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Fujarovaa (1:36) 4. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Morena, Morena, rieka je zmorenaa (4:11) 5. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Zasadil som czereszienku v zime (2:23) 6. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Ovsenisko, jaczmenisko (4:45) 7. Miro ZsiariSlav Szvickyy - V sziirom poli rokyta (4:24) 8. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Keby ma mamka na traavu dala (4:46) 9. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Let (2:58) 10. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Svieti Slnko (0:56) 11. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Javor, Javor, suchaa lieska (1:41) 12. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Rozsutec, Rozsutec, ty vysokaa skala (3:17) 13. Miro ZsiariSlav Szvickyy - Slovaaci, Slovaaci, vszetci sme jednakii (6:48)
Album "Bytosti hore" (2002, 2. vydanie 2006):
1. ZsiariSlav a Bytosti - Jarnaa (4:52) 2. ZsiariSlav a Bytosti - Kedj puojdem do sveta (3:12) 3. ZsiariSlav a Bytosti - Bytosti svargy (3:04) 4. ZsiariSlav a Bytosti - Ochranjuj naas, Zsiva (5:02) 5. ZsiariSlav a Bytosti - Volaame Roda (3:07) 6. ZsiariSlav a Bytosti - Nad horou (4:08) 7. ZsiariSlav a Bytosti - Prebudia sa (4:45) 8. ZsiariSlav a Bytosti - Uzs iduu (2:55) 9. ZsiariSlav a Bytosti - Vajanee piesne (Hej Vajana, Vajana Vajana, Na slncovom na koni) (6:08) 10. ZsiariSlav a Bytosti - Chvaala za novyy denj (3:49) 11. ZsiariSlav a Bytosti - Na hore (4:29) 12. ZsiariSlav a Bytosti - A kedj vyjde Slnko (2:23) 13. ZsiariSlav a Bytosti - Stuupaj, stuupaj (5:59)
Live album "Naživo z Divozelu r. 7" (2007):
1. Zsiarislav a Bytosti - Na vrchaarskom laze - Stromy - Poznaasz ma (7:00) 2. Zsiarislav a Bytosti - Koniikovi uzdiczka - Hej, hory, hory (5:43) 3. Zsiarislav a Bytosti - Kmetj (3:04) 4. Zsiarislav a Bytosti - Kde pra-menii sa voda (4:48) 5. Zsiarislav a Bytosti - Jesennaa (3:03) 6. Zsiarislav a Bytosti - Czlovek nenuuka ti (5:26) 7. Zsiarislav a Bytosti - Czlovek stromu (4:10) 8. Zsiarislav a Bytosti - Je vlk (3:48) 9. Zsiarislav a Bytosti - Maticzka Zem spieva v naas (2:59) 10. Zsiarislav a Bytosti - Bytosti svargy (4:22) 11. Zsiarislav a Bytosti - Prebudia sa (4:01) 12. Zsiarislav a Bytosti - Naavrat Slovenov (2:49) 13. Zsiarislav a Bytosti - Postav sa (2:21) 14. Zsiarislav a Bytosti - Jak sa viita (2:56) 15. Zsiarislav a Bytosti - Tichaa noc (3:21) 16. Zsiarislav a Bytosti - Oo, Lada, Lada - Prijmi tu (5:41) 17. Zsiarislav a Bytosti - Popolvaar (3:39) 18. Zsiarislav a Bytosti - Viesz (2:05) 19. Zsiarislav a Bytosti - Hraj hudbiczka (3:28)
Naživo album "Pradoby" (2008, nahratý 1998-1999):
1. Zsiarislav a Bytosti - Rozjiimania koncoviek (13:24) 2. Zsiarislav a Bytosti - Slovo saala silu (2:45) 3. Zsiarislav a Bytosti - R-D-B-D-H-R (2:23) 4. Zsiarislav a Bytosti - Zsiva je darom (4:52) 5. Zsiarislav a Bytosti - Ochranjuj ma zsiva (5:25) 6. Zsiarislav a Bytosti - Zsiva je dar (4:27) 7. Zsiarislav a Bytosti - Svargovee rozjiimania (4:26) 8. Zsiarislav a Bytosti - Pranaapevy (9:59) 9. Zsiarislav a Bytosti - Perodzemky (3:21) 10. Zsiarislav a Bytosti - Dobopiesne (12:14) 11. Zsiarislav a Bytosti - Rozjiimania v ozvenaach (3:54)
1. Jaan Miho - Nebudem sa zsenitj - Chudyy som jak vlk - Pime, ljudia, pime - To je moje muzsisko - Uzs sme po veczeri - Czo si mi, maa milaa (5:35) 2. Jaroslav Jackuliak - Starosvetskaa - Kedj som iszeu od maamilej - Takaa sa mi priilezsitostj stala (5:07) 3. Anton Bendiik - Kedj som ja bol szestnaastjrocznyy chlapec - Horiczka zelenaa (4:44) 4. Jaan Palovicz - Preczo som sa zsenil v septembri - Kedj sa szuhaj zsenii - Frajerka mi hrubaa - Czervenyy kantaar (6:19) 5. Frantiszek Maaczek - Uzs som presziel Ameriku - Szkaredaa, rapavaa - Uzs ten Jano z vojny kresze - Staryy prdzii, len tak rechce - Zsidovka (5:49) 6. Matuusz Mitter - Susedovci sa hnevajuu - Kedj ja puojdem do doliny kositj - Eszte si ja novyy zsivot zapocznem - Nuocky moje, nuocky - Kedz som isziel (5:33) 7. Jana Marguszovaa - Ej, hora, hora - Eszte som nepila - Tak mi moja staraa mama - Ej, oves, oves (5:26) 8. Frantiszek Mucha - Ej, hory, hory - Cifry - Veru som ja jeden (4:38)
Heligónkári 3 spod Rozsutca
1. Jaan Miho - Zsiv naas, Bozse, zsiv naas (3:47) 2. Frantiszek Mucha - Mlaadeneckee (3:51) 3. Milosz Bobaanj - Kemu lepszie (3:47) 4. Vincent Krkoszka - Vydajte sa, dievky (2:36) 5. Tibor Mahuut - Kedj si maam zaspievatj (2:32) 6. Anna Krkoszkovaa - Zaspieval mi slaaviczek.. (3:22) 7. Martin Rusnaak - Veruzse si spievaj (3:13) 8. Frantiszek Mucha - Paanske z Terchovej (1:29) 9. Vincent Krkoszka - Regruutske (4:05) 10. Jaan Miho - Svietj, mesiaczek (4:50) 11. Frantiszek Mucha - V pondelek doma nebudem (3:03) 12. VIncent Krkoszka - Z vysokeeho gruunja (4:26) 13. Martin Rusnaak - Trcipolka (1:12) 14. Tibor Mahuut - Bol som na vohladiech (1:45) 15. Milosz Bobaanj - Mal som ja holuubka (2:33) 16. Vincent Krkoszka - Vohladniicke (2:35)
Heligónkári 4 z Detvy
1. Jaroslav Jackuliak, Sztefan Babic a Katariina Purdekovaa - Tjazsko mi je pod obluoczkom - Kedj som isziou hore dedinou (4:20) 2. Peter Purdek - Poczula som, milyy - V tom detvianskom poli (3:28) 3. Peter Uhrin a Roman Malatinec - Poslali ma jaczmenj viazatj - Czie sa to paavy - Chlapci, kanonieri (2:51) 4. Jaroslav Jackuliak, Peter Purdek a Peter Uhrin - Zvolaavanie heligoonkaarov (2:58) 5. Peter Uhrin - Kedj som isziou raz na szpaciir - Paaczi sa mi, paaczi (4:17) 6. Peter Purdek - Detvianske meloodie (2:23) 7. Peter Uhrin a Detvianka - Tii detvianski pisaari - Tie detvianske zvony - Nicz sa vy, panenky, nestarajte (4:36) 8. Jaroslav Jackuliak - Isziou milyy pole oratj (2:40) 9. Peter Purdek a Katariina Purdekovaa - Vyriastla mi biela ruzsa - Kedj som iszla na brod (3:15) 10. Jaroslav Jackuliak - Akozse budete (2:50) 11. Jaroslav Jackuliak a Duszan Holiik - Hej, na kraji Oczovej - Ani mi tii hudci (5:14) 12. Peter Uhrin a Roman Malatinec - Czo placzete, detvianski regruuti (1:48) 13. Peter Uhrin - A ty, Detva, Detva (1:27) 14. Jaroslav Jackuliak, Duszan Holiik, Maaria Pauczovaa a Mariana Pauczovaa - Vyletela prepeliczka z prosa (1:58) 15. Jaroslav Jackuliak a Detvianka - Zasiala som bobovniika - Zelenajsa, rozmariinczek - Richtaarovi, faraarovi zsala som (5:35)
Heligónkári 5 z Oravy
1. Viktor Chudoba a Fljajszovan - Goralju, ce czi ne zsalj (3:30) 2. Serafiin Ganobcziik a Pauliina Ganobcziikovaa - Matusovskaa (1:26) 3. Viktor Chudoba - Hojdana, hojdana (2:09) 4. Alojz Maslanjaak - Jelesznja, Korbielov - Kiek si jo sel (2:08) 5. Serafiin Ganobcziik - Gorzkie zsale (1:51) 6. Serafiin Ganobcziik - Koszili, grabili (2:32) 7. Viktor Chudoba a Fljajszovan - Paasla jek jo, paasla - Ce je to puolicko (2:09) 8. Viktor Chudoba - Kie jo pude ku frajerce - A tam dolu na dembie (2:08) 9. Viktor Chudoba a Fljajszovan - Jedna rena, dvje rene (1:26) 10. Miroslav Tropek - V rabcyckym polju (1:55) 11. Serafiin Ganobcziik a Pauliina Ganobcziikovaa - Na grunicku Bjeskydzse - Do dumu, do dumu (3:14) 12. Serafiin Ganobcziik, Alojz Maslanjaak a Martin Maslanjaak - Svadobnee v trojke (1:03) 13. Martin Maslanjaak - Za gorami, za dolami - Hej, maljovano kura v lesze (2:54) 14. Viktor Chudoba, Alojz Maslanjaak a Martin Maslanjaak - Svadobnee v dvojke (0:50) 15. Fljajszovan - Prahno vocka, prahno - Ni do trrnja (1:16) 16. Serafiin Ganobcziik - Ido si vovjecki (1:53) 17. Viktor Chudoba - Popuod ljas - Curno kura bela (4:04) 18. Jozef Jagelka - Slo se dzifcze po vode - Jo se Rabcycanek (1:41) 19. Jozef Tropek a Angela Tropkovaa - Nebede tak ruobicz (0:56) 20. Sztefan Kubiik - Na rabcyckom polju (0:52) 21. Viktor Chudoba a Fljajszovan - Hej, muszaluo be nebecz (2:47) 22. Viktor Chudoba - Sla dzsevecka do ljasecka (2:50) 23. Viktor Chudoba a Juraj Chudoba - Puod javuorkum, puod zselonem (1:41) 24. Serafiin Ganobcziik - Dolu Trchovnicom (1:24)
Heligónkári 6 z Kortytárok
1. Matuusz Mitter - A v tej naszej krczmiczky - A ty, zsena, zsena (3:02) 2. Jaan Malatinec jr a Roman Malatinec - Mal som prstenj (1:48) 3. Matuusz Mitter a Anna Szatanovaa - Kedj som isziel cez ten haaj zelenyy (1:45) 4. Jaan Malatinec jr - Na nebi sa tri hviezdiczky hrajuu (2:45) 5. Jaan Malatinec jr, Roman Malatinec a muzsi z Korytaarok - Zvony zvonia (regruutske) (6:11) 6. Jozef Matuuch - Milyy muoj, milyy muoj (1:47) 7. Jaan Malatinec jr a Martina Matuuszkovaa - Svietj zse mi, mesiaczik (2:37) 8. Matuusz Mitter a Jaan Malatinec jr - Heligoonkaarske prekaaraczky (3:08) 9. Matuusz Mitter a Anna Szatanovaa - Ej, vedj je czereszniczka (1:31) 10. Matuusz Mitter a zseny z Korytaarok - Paaraczkovee (2:56) 11. Jaan Malatinec jr, Roman Malatinec a Duszan Holiik - Spoza vrch Poljany cziernjava sa valii (2:51) 12. Matuusz Mitter a Anna Szatanovaa - Uzs jesenj prichodii (1:54) 13. Jaan Malatinec jr, Pavel Malatinec, Roman Malatinec, Jaan Malatinec sr a Jozef Paljko - Mlaadenci pri heligoonke (3:12) 14. Pavel Malatinec a Katariina Sujovaa - Keraa maa mamiczka (2:07) 15. Pavel Malatinec - Vrchaarske (1:42) 16. Jaan Malatinec sr - Janiiczek zslutovlas (1:33) 17. Pavel Kret a Mariaan Kret - Kedj som isziel okolo (2:01) 18. Matuusz Mitter - Kedj ja puojdem na tuu vojnu (2:21) 19. Matuusz Mitter a Anna Szatanovaa - Jasnyy mesiac (2:55) 20. Jaan Malatinec jr - Czozse robil Janiik (1:35) 21. Matuusz Mitter a Juraj Malatinec - Holubienka bez laasky zsitj nemuozse (1:30) 22. Matuusz Mitter, Vlasta Hronczekovaa, Emiilia Stancziikovaa a zseny z Korytaarok - Zsartovnee (3:40)
Heligónkári 8 z Podpoľania
1. Peter Uhrin a Roman Malatinec - Pozdola Hrinjovej - Kamaraati moji - Kedj si ja zaspievam (3:27) 2. Jozef Kamenskyy - Vrchaarske cifrovanie (2:46) 3. Pavel Malatinec a Veronika Ulmanovaa - Veje vietor po doline (2:23) 4. Jaroslav Muriin - V tej Hrinjovej krczma novaa - Jeden, dva, tri (3:16) 5. Matuusz Mitter - Vedj sa dozvedali - Moja zsena na maszine szila (3:14) 6. Jaan Muriin - Skliarovskee meloodie (4:38) 7. Jaan Matuuszka - V tej Detve hostinec - Vedjzse ma ty, muoj koniiczok (3:12) 8. Jaan Malatinec sr - Pod naszim obluoczkom - Neoriem, nesejem (2:44) 9. Jaan Malatinec sr a Emiilia Stancziikovaa - Zasiala som kruszpaan (1:57) 10. Jaan Matuuszka - Podpoliansky czardaasz a cifry (1:43) 11. Matuusz Mitter - A tam dolu pri tichom Dunajku (2:37) 12. Pavel Malatinec a Veronika Ulmanovaa - Ej, sziiry strom - Prisziel, tralala - Starela sa moja matj (2:25) 13. Peter Uhrin - Pri Preszporku kraj Dunajku (2:47) 14. Matuusz Mitter - Korytaarske meloodie (1:17) 15. Pavel Kret a Mariaan Kret - Jaj, Aniczka, z nulovej si muuky - Poslali ma jaczmenj viazatj (2:38) 16. Juraj Malatinec a Vlasta Hronczekovaa - Sztyri nuocky nespala som (1:15) 17. Jaroslav Muriin a Zuzana Lapinovaa - Cez Hrinjovuu teczie voda muutna (2:09) 18. Pavel Malatinec - Ja som spod Poljany (1:34) 19. Matuusz Mitter a zseny z Korytaarok - Svadobnee (7:02) 20. Peter Uhrin a Roman Malatinec - Gazdovskee (2:03)
Heligónkári 12 - Návraty
1. Jozef Pancziik Sokol a Peter Auxt - Betjaar som ja - Hop, chlapci, hop, hop, hop (1:59) 2. Jozef Pancziik Sokol a Pavol Tjazskyy - Dolu Baldou (2:24) 3. Jozef Pancziik Sokol a Pavol Tjazskyy - Kedj som ja bou rozzsialenyy - Nebudem, nebudem na Balogu byyvatj (3:15) 4. Jozef Pancziik Sokol - Czo sa stalo tej noci (1:49) 5. Jozef Pancziik Sokol - Przed naszimi oblokmi - Na balockom kostole (3:16) 6. Jozef Pancziik Sokol - A na tej Dobroczi (2:11) 7. Jozef Pancziik Sokol a Pavol Tjazskyy - Breznjanskaa kasaarenj - Eszte na Balogu (4:20) 8. Jozef Pancziik Sokol - Kedj mi priszla karta (1:45) 9. Jozef Pancziik Sokol - Uzs oktoober prichodii (1:03) 10. Jozef Pancziik Sokol - Za horami, za dolami (1:53) 11. Ljubomiir Rosiik - Pod medzou je czereszniczka (2:38) 12. Jozef Pancziik Sokol - Veje vietor a daazsdj padaa (1:20) 13. Ljubomiir Zvara - V mojej milej dvore - Neoklamau som sa ako na zsene - Skapala laviczka (4:52) 14. Ljubomiir Zvara, Pavel Pavlove a Pavel Kaliszka - Piisztjaluoczka piiska - Naczo sa mlaadenci - Opyytaj sa kolaara (3:24) 15. Ljubomiir Zvara - Paalenuoczka, dobraa strova (1:43) 16. Ljubomiir Zvara, Pavel Pavlove a Pavel Kaliszka - Pod Klenovcom stojii lipka zelenaa - Mal som sedem grajciarov - Pospizse si, pospi (2:46) 17. Matuusz Mitter a Emiilia Uhrinovaa - Zabudol slaaviczek zaspievatj (1:59) 18. Jaan Hronczek - Videl som si frajeruoczku v kostole - Dobryy veczer, frajeruoczka moja (4:10) 19. Jaan Hronczek a Zuzana Hronczekovaa - Jaj, Bozse muoj, preBozse muoj (2:37) 20. Pavol Luptaak - Pod strechu - Na naasz oblok (1:48) 21. Matuusz Mitter a Maaria Paprczkovaa - Naczo ste ma, mama moja (1:45) 22. Matuusz Mitter - Kedj som iszieu cez Bystriczku (0:54) 23. Peter Uhrin a Roman Malatinec - Zamiloval som si szvaarnu dievczinu (4:46)
Heligónkári 13 z Klenovca
1. Ljubomiir Zvara a Jaan Kozsiak st. - Kodj som isziou cez Polianku - Czremosz, Skoruszina (3:43) 2. Peter Braadnjanskyy a DFS Mladostj - Sztyri husi bialia - Pod Muraanjom (3:15) 3. Jaan Kozsiak st. - A v nedelju raad paalenku pijem (1:27) 4. Ljubomiir Zvara, Jaan Kozsiak st. a FS Vepor - Vczera bola sobota - Zsialj, zsialj, zsialj mi je (2:33) 5. Ljubomiir Zvara - Medzi dvoma horama (1:41) 6. Michal Maalisz - Kedj svitalo - Poza ten Klenovec (2:28) 7. Ljubomiir Zvara a FS Vepor - Smutnyy regruut - Kodj som isziou od frajerky (3:34) 8. Peter Braadnjanskyy a Stanislava Zvarovaa - Orie Janiik pod horou (1:50) 9. Peter Braadnjanskyy - A na hvare - Ej, rozmajriin, rozmajriin (3:36) 10. Ljubomiir Zvara, Jaroslav Zvara a Jaan Kozsiak st. - Za Borovou biely dom (1:16) 11. Marian Dovala - Slnko zaszlo, mesiac vysziel (1:47) 12. Ljubomiir Zvara, Lucia Zvarovaa a FS Vepor - Ani toljko hviezd na nebi nesvieti (2:00) 13. Peter Braadnjanskyy - A pod haajom - Vysoko mesiaczik (3:42) 14. Ljubomiir Zvara a Jaan Kozsiak st. - A na tej Dobroczi - Kamaraati, zlaa novina (4:05) 15. Peter Braadnjanskyy a DFS Mladostj - Diouczatko z Klenovca - Zelenyy rozmajriin (1:45) 16. Ljubomiir Zvara a Jaan Vrbinskyy - Naczo sa mlaadenci - Opyytaj sa kolaara (1:03) 17. Jaan Kozsiak ml. - Kedj som bola vczera na zaahumnii - Dozrievajuu zelenee jahody (1:41) 18. Jaan Kozsiak st. a Michal Maalisz - Betjaar som ja - A na vrchu Busziarky - A tam dolu (3:40) 19. Ljubomiir Zvara, Jaan Kozsiak st. a FS Vepor - Czo sa stalo u Lichtaarov na dvore - Czo sa stalo tej noci (2:39) 20. Ljubomiir Zvara a FS Vepor - My smo chlapci (1:55) 21. Ljubomiir Zvara a Stanislava Zvarovaa - Czerez riczenku (2:01) 22. Jaan Kozsiak st. - Od naas do vaas (1:21) 23. Ljubomiir Zvara, Jaan Kozsiak st., Jaan Kozsiak ml., Marian Dovala, Michal Maalisz, Michal Jakabszic - Piisztjaluoczka piiska (2:25)
Je tam transkripcia diakritiky do zakladnej latinky, aby mi to dobre zobrazil aj prehravac v aute a radio-CD-magnetofon, ktore nepoznaju nasu diakritiku:
aa = á ae = ä cz = č dj = ď ee = é je = ě ii = í ll = ĺ lj = ľ nj = ň oo = ó uo = ô oe = ö rr = ŕ rz = ř sz = š tj = ť uu = ú ue = ü yy = ý zs = ž
manof
1. Jaan Ambrooz - Kaazsu sa mi zsenitj - Ach, mamiczko, hoja - A kotj sa ja zavezmem - Banuj, dievcza, banuj (4:18)
2. Jaan Ambrooz - Piesne z Horehronia - Betjar som parobok - Na Telgaarte hrajuu - Povedala moja milaa (3:57)
3. Jaan Ambrooz - Ej, horiczka, horiczka - Zakukala kukulienka - Hore tyym Telgaartom - Poczkaj ma, szuhajko (4:24)
4. Jaan Ambrooz - Nemysli si, dievcza - O, len, dievcza, netrkoc - Trnky, trnky, trnky jedla - Buli sme na priadkach (4:44)
5. Jaan Ambrooz - Ach, Bozse muoj - Nicz nemaam, nicz nemaam - A ty, moja Dorotia - Majeraan, majeraan (6:06)
6. Jaan Ambrooz - Parobskee z Horehronia (Nebudem, nebudem - Paaczi sa mi, paaczi - Ej, hop, hop, hop - Prepeliczka - Zahrajzse mi, zahraj) (5:09)
7. Jaan Ambrooz - Piesne z Telgaartu (Cesta hore, cesta dolu - Kotj si ty kovaacz - Za jaroczkom kapusta) (3:59)
8. Jaan Ambrooz - Ubocze, ubocze - Javorja, javorja - V pondelok doma nebudem - Kody toto zsitko ziide (6:07)
9. Jaan Ambrooz - Rubaari zo Szumiaca (Tjazskyy zsivot rubaarovi - Pod uboczou) (7:40)
RapidShare link (67 MB, MP3 max.kvalita VBR max.kvalita 32-320 kbps):
Kód:
POZOR !!! Nejde o prakticky nepočúvateľné MP3 urobené z magnetofónovej kazety, ktoré po mnohých fórach šíri užívateľ "bendo" a niektorí ďalší. Toto je naopak čerstvý CD rip v maximálnej kvalite.
Linky veselo kopírujte kamkoľvek chcete. Diakritika v názvoch - viď vyššie.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
UPOZORNENIE: Žiadny zo zobrazených súborov, ktoré môžete vidieť na tejto stránke, nie sú umiestnené na tomto serveri. Všetky odkazy sú poskytované užívateľmi. Majiteľ tohto servera (kukni.czautohits.com) nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov odoslaných užívateľovi. Nepoužívajte tento server pre distribúciu akéhokoľvek materiálu, ktorý je v rozpore s autorským zákonom. Všetko konáte na vlastnú zodpovednosť. Sťahujte len súbory, na ktoré vlastníte legálne oprávnenie.