Predmet príspevku: System Shield Internet Security
Napísal: Ned 31. Máj 2009 17:46:34
V.I.P
Hotovosť: 100,385.00
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.
Ladvinové krče ma stále nútia vyplazovat jazyk
Bolo by dobré, že ked traja stiahnete soft tak každý by v odpovedi pridal iba to, že "nick-stiahol som-1,2,3" aby to ostatný zbytočne netahali, lebo by ím to už stejne nefachalo.......verím, že ste ma pochopili...vopred Vám dakujem za pochop..!!!
sisemen
Predmet príspevku: Re: System Shield Internet Security
Napísal: Ned 31. Máj 2009 20:25:39
CounterStrike Player
Hotovosť: 5.00
Banka: 0.00
Stiahol som prví
Dr.Thrax
Predmet príspevku: Re: System Shield Internet Security
Napísal: Ned 31. Máj 2009 21:19:34
Moderátor
Hotovosť: 0.00
Banka: 11,523.60
Pista je to vlastne iolo produkt ja pouzivam system mechanik pro a aj tam to je ale nepouzivam to ale licenciju viem upravit ajj do 2100
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
UPOZORNENIE: Žiadny zo zobrazených súborov, ktoré môžete vidieť na tejto stránke, nie sú umiestnené na tomto serveri. Všetky odkazy sú poskytované užívateľmi. Majiteľ tohto servera (kukni.czautohits.com) nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov odoslaných užívateľovi. Nepoužívajte tento server pre distribúciu akéhokoľvek materiálu, ktorý je v rozpore s autorským zákonom. Všetko konáte na vlastnú zodpovednosť. Sťahujte len súbory, na ktoré vlastníte legálne oprávnenie.