Index  •  FAQ  •  Hľadať  •   Points •  Chat •   

Vytvorenie nového konta nie je momentálne možné (cookie/session problem). Zkuste: forumwarez.czautohits.com
Aktuálny čas je Uto 21. Apr 2026 18:52:53

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevok: 1 ] 

rychlyprachy.cz - Alena a Simona (PRAHA - 22.01.2010) 
Autor Správa
 Predmet príspevku: rychlyprachy.cz - Alena a Simona (PRAHA - 22.01.2010)
PoslaťNapísal: Pon 25. Jan 2010 22:56:34 
Profík
Profík

Hotovosť: 92.00
rychlyprachy.cz - Alena a Simona (PRAHA - 22.01.2010)

Obrázok
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.

Obrázok

Citácia:
Omlouvám se, ale potřeboval jsem pauzu. Znáte to, byly Vánoce a tak bylo nutné bokem našetřit nějaký rychlý prachy. Budete ale čubrnět, napadalo mě uspořádat průzkum, jestli české holky nakupují v sexshopech. Na ulici, kde je sexshopů jako máku, jsem číhal na vhodnou oběť. Byla pořádná zima a holky studený jako led, takže jsem dostával pořád košem. Nakonec dvě pěkné kamarádky se mi svěřily, že do sexshopu občas zajdou. Chopil jsem příležitost za pačesy a začal je ukecávat. Jedna mi ukázala svoje krásný prsa a na tu druhou nakonec zabralo magické kouzlo rychlých prachů. Stálo mě to sice 30.000 ,-Kč a další přemlouvání, ale nakonec jsem jí zatáhnul do baráku a tam jí vošukal!!!

Při odchodu jsem se srazil s nádhernou holkou. Bydlela v tom domě, bylo jí devatenáct a já na ní koukal jako na zjevení. Poprosil jsem jí, jestli si u ní nemohu nabít mobil a tak se vetřel k ní do bytu. Byla hrozně stydlivá a přemluvit jí bylo strašně těžké. Ve finále jsem jí nabídnul všechny prachy, co mi zbyly a ona souhlasila s pícháním, když to nebudu točit. Bože, ta kráska si se mnou fakt zašoustala a pak už jí nevadila ani ta kamera. Mizerný den nakonec skončil úžasně a tak mám pro Vás dnes dokonce DVA úlovky!!! Tak stahujte, stahujte a já jdu zase šetřit...

Obrázok

Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.

Obrázok

Kód:

Obrázok

Citácia:
-Linky sú voľne síriteľné
-Ak budú problémi píšte SS
-Enjoy with filip4 uploads

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevok: 1 ]