Index  •  FAQ  •  Hľadať  •   Points •  Chat •   

Vytvorenie nového konta nie je momentálne možné (cookie/session problem). Zkuste: forumwarez.czautohits.com
Aktuálny čas je Sob 18. Apr 2026 3:45:30

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevok: 1 ] 

Shellshock 2: Blood Trails (2009/ENG) 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Shellshock 2: Blood Trails (2009/ENG)
PoslaťNapísal: Uto 28. Apr 2009 23:22:43 
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Hotovosť: 0.00
Banka: 11,523.60
Obrázok

:inf:
Rok výroby: 2009
Žánr: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Zpracovatel: Rebellion
Vydavatelství: Eidos Interactive
Plošina: PC
Typ vydání: licence
Jazyk: anglický
Tabletka: Prisutstvuet
Rozměr: 4.31Gb

Popis: Poslouchat sem, opice svinorylaja! Ano, k tobě obracím se, ucho zamuchryžnaja! Jak držet puška vojenská, znáš? Ach, cvičební tábor ty jsi absolvoval doma, ano opravdu ? A nyní zasuneš příbuzní liberální moresy tam, kde ne světlo slunce! Tobě, holobrádek, já – car i bůh, protože já poddůstojník, a ty pouze aktuální dávka bel mjasca pro moskyta, čerta by jich serve se. Budeš mne poslouchat, snad, prožiješ z delší, čím toho blbce do tebe. Ten v mžiku nabodnout na otrávený jestli. Místní tuzemcy – skutečné mistr z části vraždění, takže hledí v oba dva. Ty zde – nikdo, hloupost místo, dokud ne ukážeš je mně, nač schopný v boju. Mimochodem, vtínat v situaci nejdříve, já v tomto adu už třetí rok vaří se. Tuhle slušok na základnu pošla, cereušniki ztrátu letadlo. Mluví se, cosi vážné tam bylo, kontejnery nějaké. Oddíl « zelenych baret » v džungle žene, přímo k středisku tou vsazovat Kambodži, náklad vrátit. A vrátil se jeden člověk, i ten zbláznit se. Z celou čertovoj úst! A kdo by ne zbláznit se na jeho místě – měsíc z týlu vetkongovcev v grjazišče na břicho lézt? Hle i nesla on achineju různé o monstru i nestvůře. To je tobě ne Arkanzas, synek. Osoznal? Nu hle i slavná. Privykaj, brzy spolu v nej smůle dostává se.

Osobennosti hry:
Brutální realii války – smerti, pohmoždí, drogy i psichičeskie utržení
Nové žula přežití – každý náboj na váhu zlata, každý šramot nese smrt
Autentičnaja atmosféra – obnovení dopodrobna kraj i vyzbrojení
Krovožadnye nepřítel – bojovníci Vetkonga i žertvy tajně virus

Doporučené cistemnye požadavky:
Operační systém Microsoft® Windows® XP/Vista
Procesor Pentium® D 2,6 GGc nebo podobný Athlon® 64 X2
1 GB operačních pamětí
7 GB svobodně prostoru na tvrdém disketě
3D-videoadapter s památkou 256 MB, slučitelný s DirectX® 9.0c, vzpěrná šejdery verze 3.0 (Nvidia® GeForce™ 7600 GT nebo ATI® Radeon™ X1650)
Akustické vybavení, sovmestimoe s DirectX® 9.0c
DirectX® 9.0c
Vybavení pro čtenija DVD-diskový
:down:
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu vidieť odkazy. Zaregistrujte sa alebo, sa Prihláste na fórum.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevok: 1 ]